telefoon0187-493322   
 vlam1     
De winkelwagen is leeg

Tips

Zonnepanelen kopen

Vaak kijken consumenten alleen naar de prijs van zonnepanelen. Maar dat is iets te kort door de bocht. Weet waar u op moet letten bij de aanschaf van een compleet energie systeem. Hoe aantrekkelijk zijn die zonnepanelen aanbiedingen en kortingen nu eigenlijk ?

Tip 1 zonnepanelen prijs:

Als u zonnepanelen wilt kopen, dan heeft u een compleet systeem nodig, dat uit meer onderdelen bestaat dan alleen het aantal zonnepanelen op uw dak. De prijs van een compleet pakket zonnepanelen bestaat uit de zonnepanelen, de juiste omvormer, bekabeling, montagematerialen en de montagekosten. Het is dan ook erg belangrijk dat u een offerte ontvangt zonder bijkomende kosten achteraf. Wij van Zonne Energie Totaal bieden altijd een vrijblijvende offerte met daarin een complete totaal prijs, zodat u nooit achteraf voor vervelendeverassingen komt te staan.


Tip 2 Juiste installatie:

Een andere vaak voorkomend probleem bij het installeren van zonnepanelen op uw dak, is de juiste ligging en aansluiting. Een zonnepanelen systeem dat niet goed wordt geïnstalleerd, of last heeft van schaduw, heeft een veel lagere opbrengst. Zo heeft bijvoorbeeld 1 zonnepaneel dat in de schaduw wordt gemonteerd invloed op uw gehele systeem. Het is dan ook beter om de installatie door een erkend installatiebedrijf te laten uitvoeren, zodat u daarna jaren kunt genieten van een optimaal rendement zonder zorgen.

Tip 3 Opbrengst zonnepanelen:

Er zijn vele merken zonnepanelen op de markt. Soorten en merken zonnepanelen verschillen onderling sterk in prestatie en opbrengst. Vergelijk daarom geen appels met peren. Wij van Zonne Energie Totaal werken uitsluitend met de beste A-merken die er op de markt zijn. Deze A-merken staan garant voor kwaliteit, levensduur en een optimale opbrengst. Laat u daarom altijd goed informeren over de kwaliteit en opbrengst en garantie van een bepaald merk.

Tip 4 De juiste omvormer:

Niet minder belangrijk dan de juiste zonnepanelen, is de juiste omvormer. Een omvormer zet de geleverde gelijkstroom van uw zonnepanelen om in wisselstroom. Tussen de vele merken omvormers zitten ook enorme kwaliteits verschillen. Laat u ook hierin goed informeren ! Een A-merk omvormer levert u meer rendement, en heeft een langere levensduur.

Tip 5 Betrouwbaarheid:

Zonnepanelen kiezen doet u niet even op de gok. Ook het kiezen van het juiste installatiebedrijf om de zonnepanelen te installeren is erg belangrijk. Uw zonnepanelen systeem moet straks goed en veilig zijn geïnstalleerd. U moet daarom 100% volledig kunnen vertrouwen op de expertise en inzet van een bedrijf. Als u kiest voor Zonne Energie Totaal, dan kiest u voor een erkende Uneto-VNI installateur. Onze zeer vakbekwame monteurs zijn dagelijks bezig met het monteren van energie systemen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij dan ook zeker de juiste partij voor u.